Betonipinnoitus & Metallipinnoitus

Betonipinnoitus & Metallipinnoitus

Portema Oy tekee betonipinnoitukset ja metallipinnoitukset niin uudis- kuin saneerauskohteissa Porissa ja muualla Suomessa. Tarjoamme luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua kaikkiin teollisuuden tarpeisiin. Valitsemme kohteeseen soveltuvat kestävät ja laadukkaat tuotteet. Suoritamme työt kuten betonilattian pinnoituksen huolella alusta loppuun. Huolehdimme aina, että pohjatyöt tehdään nopeasti ja pinnoituksessa käytetään kohteeseen sopivia tuotteita.

Betoni- ja metallipinnoitukset sopivat eri käyttökohteisiin ja olosuhteisiin. Olemme sekä betonipinnoituksen että metallipinnoituksen ammattilaisia. Olemme olleet toteuttamassa vaativiakin metallipinnoituksia ja teräsrakennemaalauksia Porin-Rauma-Tampere-Helsinki akselilla. Voimme pinnoittaa esimerkiksi säiliöt, betonilattiat, putket, putkisillat, satamanosturit sekä muut teollisuuden kohteet. Ota yhteyttä meihin, kun etsit luotettavaa ja asiantuntevaa betoni- tai metallipinnoittajaa tai haluat kuulla lisää eri vaihtoehdoista.

Betonilattian pinnoitus Pori & muu Suomi

Betonipinnoitus lisää lattian tai muun kohteen kestävyyttä ja antaa suojan iskuja sekä kulumista vastaan. Betonipinnoitus tiivistää betonin huokoisen pinnan ja suojaa sitä säältä, kosteudelta, kemikaaleilta sekä korroosiolta. Samalla betonipinnoitus parantaa pinnan ulkonäköä ja helpottaa pinnan puhdistamista. Käytämme betonilattioiden pinnoituksessa ainoastaan luotettavia ja hyväksi todettuja tuotteita. Huomioimme kohteen tarpeet ja takaamme aina laadukkaan lopputuloksen.

Etenkin teollisissa tiloissa suojaamaton betoni altistuu kulumiselle. Suosittelemme pinnoittamaan esimerkiksi betonilattiat, sillä samalla pidennetään lattian käyttöikää ja huoltoväliä huomattavasti. Pinnoite kuten epoksi tai polyurea parantaa betonilattian ominaisuuksia. Autamme valitsemaan kohteeseen sopivimman betonimaalin ja teemme pinnoituksen nopeasti ja ammattitaidolla. Polyurea on ruiskutettava betonipinnoite, joka sopii niin ulko- kuin sisätiloihin. Se antaa kestävän suojan sekä tekee pinnasta vedenkestävän. Sillä voidaan pinnoittaa esimerkiksi säiliöt, betonilattiat, parkkihallit, uima-altaat ja rakenteet. Käytössämme olevat teolliset betonipinnoitteet kestävät hyvin kulutusta ja iskuja.

Metallipinnoitus teollisuudessa

Metallipinnoitteen tarkoitus on tehdä tuotteista ja pinnoista pitkäikäisiä ja kestäviä. Teollisella metallipinnoituksella suojataan erilaisia metallipintoja kulumiselta ja korroosiolta. Me Portemalla autamme valitsemaan kuparille, teräkselle tai alumiinille soveltuvat pinnoitusmenetelmät. Teemme pinnoitukset asiantuntevasti ja laadukkaasti Porin ja pääkaupunkiseudun alueella.

Metallipinnoitteella on mahdollista käsitellä eri muotoisia ja kokoisia osia. Kattavan kaluston sekä asiantuntevan ja kokeneen henkilöstön avulla toteutamme vaativatkin metallipinnoitukset teollisuudessa. Liikkuvan kaluston ansiosta pystymme tekemään työt tarvittaessa paikan päällä. Tarjoamme monipuoliset palvelut ja mahdollisuudet erilaisiin tarpeisiin. Suoritamme myös raskaan kaluston kuten kuorma-autojen ja kaivinkoneiden maalaukset.

Ota yhteyttä pintakäsittelyn ammattilaiseen

Portema Oy on toiminut pintakäsittelyalalla jo vuosia. Omaamme vankan ammattitaidon ja kokemuksen betoni- ja metallipinnoituksista teollisuudessa. Toteutamme betonilattian pinnoituksen kustannustehokkaasti ja huolella pohjatöistä loppusiivoukseen. Tarjoamme asiakaslähtöistä palvelua Porissa ja muualla Suomessa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!