Katon pinnoitus ja maalaus -
Pori, Rauma, Turku, Tampere, Helsinki

KATON PINNOITUS JA MAALAUS

Portema Oy on monipuolinen maalaus- ja pintakäsittelyalan yritys, jonka palveluksessa on ammattitaitoisia eri alojen vaatimuksiin kouluttautuneita maalareita. Teemme kattojen pinnoitusta ja maalausta yksityisille, taloyhtiöille ja teollisuuteen. Maalaamme lähes kaikkea puusta ja metallista valmistettuja pieniä ja isoja kappaleita kaikilla mahdollisilla maalityypeillä. Mottomme on: “Mitä asiakas sitten tarvitseekin…”

Autamme valitsemaan katolle parhaiten soveltuvan pinnoitteen tai käsittelyn. Portema Oy on toteuttanut niin huopakattojen, peltikattojen kuin tiilikattojen pinnoituksia ja maalauksia Porin, Rauman, Tampereen, Helsingin ja muun pääkaupunkiseudun alueilla. 

Kuvagalleria

HUOPAKATON PINNOITUS PORI, TAMPERE & PK-SEUDULLA 

Tiilikaton pinnoitus Pori, Rauma, Tampere & pääkaupunkiseutu

Huopakaton pinta on altis vaihteleville sääolosuhteille. Aurinko, vesi, lumi ja sammal kuluttavat huopakaton pintaa ja ilman huoltoa kattoon ilmaantua ajan myötä reikä. Huopakaton pinnoitus auttaa ennaltaehkäisemään isompien vaurioiden synnyn ja antaa katon kulutuspinnalle kestävän suojan sääoloja vastaan. Pinnoittamalla katto tarpeeksi ajoissa, säästytään yleensä mittavimmilta kattoremonteilta. 

Huopakaton pinnoite valitaan kohteen mukaan. Polyureapinnoite sopii useimmille huopakatoille antaen katolle kestävän ja vedenpitävän suojan. Polyurealla huopakatosta saadaan uutta vastaava. Pinnoitettu huopakatto kestää niin mekaanista kuin kemiallista rasitusta erinomaisesti

Tiilikaton elinikää saadaan jatkettua pinnoittamalla tai maalaamalla se säännöllisesti. Suosittelemme tiilikaton pinnoitusta aina 10-20 vuoden välein. Pinnoituksella estetään veden imeytyminen tiileen ja erilaisten sammalkasvustojen muodostuminen. Näin tiili ei pääse halkeilemaan, vaan pysyy ehjänä sääolosuhteista huolimatta. 

Pinnoite antaa tiilikatolle kestävän suojan ja tekee katon pinnasta uudenveroisen. Tiilikatto voidaan joko maalata tai pinnoittaa tarpeesta riippuen. Käytämme pinnoituksissa yleensä polyureaa, joka antaa tiilikatolle pitkäaikaisen suojan korroosiota ja kulumista vastaan. Tiilikaton pinnoitus on kustannustehokas ja nopea ratkaisu kattoremontille. Riittää, että tiilikatto pestään ja puhdistetaan huolellisesti ennen pinnoitusta. 

Peltikaton maalaus Pori, Rauma & Tampere

Niin käsittelemättömät kuin aiemmin maalatut peltikatot voidaan pinnoittaa ja maalata. Ennen peltikaton maalausta on tärkeää poistaa ruoste sekä hilseilevä maali. Näin uusi maalipinta tarttuu peltikattoon ja antaa sille kauniin, tasaisen ja kestävän suojan. Peltikaton huolellinen maalaus pidentää myös katon ikää huomattavasti. 

Myös peltikaton puhdistus on tärkeää, jottei pinnoite kulu ja altista kattopeltiä ruostumiselle. Säännöllinen huolto, puhdistus ja maalaus pitää peltikaton ehjänä. Peltikaton maalaus on hyvä ja kustannustehokas tapa pitää peltikatto hyväkuntoisena vuodesta toiseen.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää eri vaihtoehdoista! Autamme pidentämään katon elinikää suojaamalla pinnan kestävillä pinnoitteilla ja maaleilla. Teemme kattojen pinnoituksia toimialueellamme Pori, Rauma, Tampere, Turku, Helsinki ja koko pääkaupunkiseutu.