Polyurea pinnoitus Pori, Rauma, Tampere & PK-seutu

Polyureapinnoite

Polyurealla saadaan kestävä pinnoite niin teollisuuteen kuin rakentamiseen. Polyureapinnoitusta voidaan käyttää vedeneristykseen sekä korroosion suojaukseen. Pinnoitetta käytetään myös kulutuskestävyyden parantamiseen muun muassa kattojen kunnostuksessa. Polyurealla saadaan aikaan vesitiivis ja vuotamaton kate esimerkiksi peltikatoille, huopakatoille sekä varttikatoille. Polyureapinnoite sopii myös putkien, varoaltaiden, teräs- ja betonirakenteiden sekä uima-altaiden pinnoitukseen antaen kestävän ja vesitiiviin lopputuloksen. Lisäksi pinnoite soveltuu käytettäväksi kaivosteollisuudessa, kuljetuskalustoissa ja koneissa.

Meillä on kokemusta monenlaisten kohteiden pinnoituksesta ja todella hyviä kokemuksia polyurean käytöstä vaativissakin olosuhteissa. Kerromme mielellämme lisää polyurea pinnoituksista ja sen soveltuvuudesta eri kohteisiin. Toimialueemme kattaa paikkakunnat Pori, Rauma, Tampere sekä lähikunnat. Palvelemme asiakkaitamme myös Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla.

Monipuolinen polyurea pinnoitus

Portema Oy tarjoaa kattavat pintakäsittelypalvelut ja tekee polyureapinnoitukset vankalla ammattitaidolla sekä kokemuksella. Elastomeeripinnoitteet ja polyureapinnoitukset soveltuvat sekä kattopinnoitukseen että lattiapinnoitukseen. Tarjoamme näitä vaihtoehtoja kohteisiin, joissa pinnoitteen ominaisuudet tuovat parhaan hyötysuhteen. Polyurealla voidaan pinnoittaa esimerkiksi erilaisia kuormalavoja sekä betonilattioita ja parantaa näin niiden kulutuksenkestoa. Olemme pinnoittaneet menestyksekkäästi erilaisia teollisuuden kohteita Porin, Rauman, Tampereen, Helsingin ja muun pääkaupunkiseudun alueilla.

Polyureapinnoitteen edut:

  • Kuivuu ja kovettuu erittäin nopeasti
    Kestävä pinnoite äärimmäisissä olosuhteissa
  • Saumaton ja vedenkestävä
  • Ympäristöystävällinen
  • Erinomainen kemikaalinkesto

Käyttämämme Teknopur 300 elastomeeripinnoite kuivuu ja kovettuu erittäin nopeasti. Pinnoite kovettuu vain muutamassa sekunnissa. Pinnoite kestää kovaa kulutusta ja äärimmäisiä olosuhteita sekä luo saumattoman ja vedenkestävän pinnan. Sopii täydellisesti käytettäväksi vedeneristeenä. Tuote on ympäristöystävällinen ja sillä on erinomainen kemikaalinkesto.

Polyureapinnoite kovettuu kosketuskuivaksi jopa 10 sekunnissa ja kestää vesisateen sekä kävelyn jo muutaman minuutin kuluttua ruiskuttamisesta. Nopean kuivumisen johdosta pystymme käsittelemään suuremmankin pinta-alan päivän aikana. Pinnoitustyö ei näin ollen juurikaan häiritse muuta toimintaa tilassa.

Polyureapinnoite katoille

Polyureapinnoite sopii täydellisesti kunnostettaville katoille ja on kustannustehokas ratkaisu kattoremontille. Pinnoite puolittaa kattoremontin kustannukset, sillä polyurean käytöllä vältytään aikaa vieviltä purkutöiltä ja kalliilta sääsuojauksilta. Portema Oy hoitaa katon pinnoituksen asiantuntevasti ja luotettavasti. Ennen polyurealla pinnoitusta vanhaa katetta ei tarvitse purkaa, sillä riittää, että katto puhdistetaan huolella liasta ja roskasta. Pinnoitteen laitto on nopeaa ja antaa vesitiiviin suojan välittömästi. Samalla katon käyttöikä pitenee huomattavasti.

Polyureapinnoitteen suosio on kokoajan kasvussa tuotteen huippuominaisuuksien takia. Pinnoite tuo pitkäaikaisen suojan korroosiota, iskuja, hankausta sekä kulumista vastaan. Lopputuloksena on saumaton pinta ja täysi vesieristys. Nämä ominaisuudet säilyvät niin matalissa kuin korkeissakin lämpötiloissa. Tuotteella on myös pitkä, jopa 20 vuoden materiaalitakuu.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Portema Oy toteuttaa polyurea pinnoituksia Porin, Rauman ja Tampereen lisäksi Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Ota yhteyttä, niin esittelemme eri vaihtoehtoja. Kerromme myös lisää polyurean hyödyistä sekä käyttökohteista! Soita tai jätä yhteydenottopyyntö meille!

Käytämme Teknopur 300 elastomeeripinnoitetta.

Katso esite täältä.